Friday, 21 October 2011

i'm back for a while

Assalamualaikum,

hellooooooooooooooo semua
 i'm back   i'm backkkkkkkkkkk
do you miss me???????
i don't think so..nevermind i don't care but a little bit disappointed by myself..ok enough speaking omputih..biasa la baru ja lepas exam speaking muet..

ok fit nak minta maaf dekat my DDD la sebab dah meninggalkannya agak lama tanpa sebarang entri baru kan..biasala fit sekarang agak sibuk lepas exam muet dan kelas pun dah start jadi anjal.jadi agak sibuk dan kepenatan di siang hari..di malam hari pulak kena buat homework yang  banyak jadi kurang sempat la nak update blog..tapi fit tetap on mukabuku..hehehehe...cinta mukabuku katakan..eh eh eh bukan dah bertemu jodoh dekat mukabuku tapi bersosial with my friends la...itupun online guna phone.kalau guna my netbook banyak kerja yang tak terbuat..that's why fit tak update blog..

hmm..tinggal 3 minggu ja lagi lepas tue fit dah kena p berperang...jadi cuti seminggu nie pun x boleh p holiday lagi sebab masih ada extra class yang fit kena attend...jadi mungkin fit akan sambung update untuk kdrama challenge lpas balik dari berperang ok...masa tu mesti happy setiap masa je bila nak update sebab tak kena fikir pasal  homework dan buku lagi...9 bulan kemudian baru fit kena buka buku balik tapi as university student.so ampa semua tolong doakan fit rajin belajar dan baca buku supaya dapat result  yang baik dan masuk u ok...thanks kepada yang mendokan kejayaan fit..semoga kita semua berjaya dalam hidup kita...amin.

ok bye
annyeong
rindu sama budak kecik nie
bila nak mai umah kata nak mai tadi


No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...