Wednesday, 28 December 2011

do you know hafiz zainal???

Assalamualaikum,

hye my beloved readers,

hari nie  rasa nak share dengan ampa semua tentang video yang Fit tengah layan dekat youtube.Biasalah bila dah boring-boring mesti la godek dekat youtube.huhu..adik-adik jangan ikut dan p baca buku sebab sekolah dah nak buka kan.

Sebenarnya nak cerita pasal Hafiz..Kenal ke Hafiz??Bukan Hafiz Roslan mahupun Hafiz awan nano tapi Hafiz Zainal..Kami sama umur iaitu lahir pada tahun monyet.hehe..Sebelum tu jom kita tengok gambaq dia dulu okay..kesian kat kamu yang belum kenal Hafiz mesti sedang berimaginasi sendiri macam mana la kan rupa Hafiz.ok jom


fit suka pic ni sebab muka dia iras-iras kawan Fit

next pic

ini macam orang korea kan...setuju tak????


klik kat picture ni dan terus boleh pergi ke blog dan follow blog hafiz.

fit ambik gambaq ni dari fb hafiz .(sorry hafiz ambik picture kamu)
macam mana dah cair ke beb??jangan dulu kamu tak dengar lagi suara dia nanti pengsan la pulak
sebelum pengsan baik call ambulans dulu taw sebab hafiz doktor gigi jadi dia hanya merawat gigi anda bukan orang yang pengsan

ok jom dengar lagu yang hafiz cover
this song memang sedap gila bila hafiz nyanyi tapi teaser ja :(


next this song memang my favourite
Fly Me To The Moon



kalau nak dengar lagi p la jenguk dekat channel hafiz k.

ok itu je nak update dalam blog Fit nie.
semoga Hafiz berjaya menjadi seorang dentist


p/s:lepas nie sure semua orang tak takut pergi jumpa doktor gigi sebab doktor gigi pandai menyanyi.Sakit gigi terus hilang lepas dengar hafiz nyanyi..hehe

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...