Tuesday, 27 December 2011

what happen???

Assalamualaikum,

again???so what??? fit akan update blog nie..Wah dah masuk entri yang ketiga nie untuk siang hari sahaja...belum masuk malam lagi nie..

okay sebenarnya fit tengah hairan bin ajaib ni.Sejak dua menjak ni malas sangat rasanya Fit nak keluar jalan-jalan..Fit rasa sayang sangat nak tinggal rumah, my beloved netbook, fb my dear DDD lagi..Fit lebih selesa menghabiskan masa dirumah ja..Tak ada aktiviti sangat pun asyik online ja rasanya..Bila dengar ja orang ajak keluar mesti perasaan tu tak seperti selalu..why??why??Adakah penyakit kemurungan bagi orang yang lepas exam???rasanya tak pernah dengar.kalau lepas bersalin ada la..Oh my adakah saya sudah menjadi antisosial??tidak!!tidak!!

ok tu je nak story morry untuk mpetang nie..tapi nampaknya dah pukul 7 jadi dah malam..huhuhu

p/s:if you know something
 please tell me

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...