Friday, 30 December 2011

jom main teka teki nak???

Assalamualaikum,


Sebelum jumpa tercari cari,
bila dah jumpa kerisauan pulak menggunung,
bila kehilangan meratapi

okay kalau anda semua pandai cubalah teka apakah maksud yang tersirat disebalik kata-kata di atas.Sebelum tu Fit nak ucap selamat malam semua,tak pernah-pernah start entri macam nie.Biasalah kan dah nak masuk tahun baru jadi gaya penulisan pun kena berubah juga kan.Soal azam atau ucapan kita kena ucap malam esok okay.Malam nie kita habiskan dulu teka teki ni.Cepat la teka..

p/s :kalau tak ada yang teka Fit tak akan update jawapannya...okay daaa anyeong

2 comments:

  1. saya teka yaa.. jawapannya Hanpon.. kalau takda asyik2 tercari2.. kalau dah jumpa asyik risau je tak dapat hubung kekasih.. bila hilang mcm gelap je dunia.. ekekeke

    selamat tahun baru 2012

    ReplyDelete
  2. jwpan tu boeh diterima jugak tapi kurang tepat..hehe..

    selamat tahun baru jugak..

    ReplyDelete

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...