Friday, 30 December 2011

Lulu Caldina nak review blog saya

Assalamualaikum
 
 hye semua, kamu dah pun baca tajuk entry Fit dan juga dah tengok kan header lulu kat atas kan. jadi tak payah cakap banyak .kamu hanya baca je apa yang fit nak tulis ni..(agak kasar jugak ayat itu).chill dulu okay.
sebenarnya fit join segmen nie sebab kita kan dah nak masuk tahun baru jadi nak la juga my dear DDD a.k.a Blog 3D di review untuk tahun baru..Lagi pun ni segmen yang terakhir Fit join untuk tahun 2011.
Kalau terpilih antara  blog tu kira lucky la bagi permulaan tahun baru iaitu tahun 2012 dan memberi semangat untuk Fit rajin update blog nie..Secara tak langsung my DDD tidak kesunyian jika Fit tak sempat update dengan kunjungan blogger lain yang sudi singgah.
okay itu je kot yang Fit nak tulis.Eh jangan lupa kamu semua yang baca entri nie join la sekali.nak taw lebih lanjut boleh klik  header di atas k.
Jumpa lagi di entri yang akan datang.






2 comments:

  1. semoga kena review oleh Lulu ya...

    anyway selamat menyambut Tahun Baru 2012.. Thanx sudi menjadi sahabat maya saya..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi meluangkan masa join segmen ni..
    Jom singgah Lulu-Pages tengok siapa yang terpilih..
    [TERBARU]

    ReplyDelete

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...