Friday, 16 December 2011

kososng kosong

Assalamualaikum,

selamat petang jumaat semua..keadaan dekat rumah fit ni agak mendung yang membawa angin yang sejuk.huhu
sebenarnya fit tak da benda sangat yang nak diceritakan dekat sini tapi gian nak update blog.oops bukan tak da idea tapi malas sikit..heheehe pelik kan gian tapi malas la pulak.memang pelik..

hmm..sebenarnya di kepala fit sekarang kosong saja sebab baru habis exam jadi belum ada apa-apa plan lagi ni..buat masa sekarang fit baru saja habis baca novel yang bertajuk Jauh Dari Cinta.novel nie fit dah cari lama tapi tak jumpa dekat book store.nasib baiklah dua minggu lepas semasa fit keluar tengok ombak rindu dan kebetulan singgah popular dan secara tak langsung fit terus nampak novel tu.fit pun terus beli ja tapi lepas beli tak boleh baca lagi sebab time tu fit tak habis exam lagi.jadi kena tumpu dekat buku la dulu kan..

berkenaan ombak rindu bagi fit not bad lah tapi tak mampu nak bagi air mata fit menitis..huhuhu...banyak sangat halangan bila mood sedih nak mai terus ada yang gelak la jadi dah spoil my mood..ok lain kali kalau nak tengok filem yang romantik please la jangan bawa budak-budak yang tak faham apa itu romantik..kalau nak gelak p la tengok filem lawak..sorry teremo sikit disitu...

bagi fit novel jauh dari cinta nie boleh tahan la walaupun kadang-kadang ada part yang kurang sampai dekat pembaca.kalau novel tu diperkembangkan dengan lebih detail fit rasa memang kebabomm la..novel ni memang mengikut taste fit sebab ada banyak sangat part tulis surat dan diari..memang fit suka sangat novel yang selit mesej dan diari macma tu..tak rugi la fit beli...

ok fit rasa nak buat sesuatu yang boleh bikin duit masyuk.duit tu mestilah digunakan untuk membeli novel yang ada dalam senarai.nak berjimba dengan my besties pun belum sempat.

ok fit stop disini dulu ok..
bye saranghae
salam



No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...