Sunday, 22 January 2012

awesome

Assalamualaikum,

hyep selamat petang..apa khabar semua??Macam mana dengan cuti CNY ni mesti semua dah p holiday kan..Fit pun insya'Allah akan pergi bercuti esok..plan this holiday pun last minutes :D

Okay sebenarnya Fit nak share video ni dengan kamu semua,Fit jumpa video ni semasa tengah godek-godek youtube Layan youtube jela sebab drama dah habis tengok untuk episod minggu ni.Next week pulak baru boleh tengok sebab dekat Korea pun tak tayang lagi.Tak sabar rasanya nak tengok lakonan Han Ga In dengan Sam Dong lebih suka panggil sam dong dari nama sebenar.


Jom kita tengok video ni sama-sama..Lepas ni dah tak boleh tengok lakonan dua orang budak kecik ni dah sebab version besar dah muncul..hehe

ni video part hero time kecik je




okay bye
selamat bercuti semua :D


No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...