Saturday, 21 January 2012

Tak sabarnya :D

Assalamualaikum,

hyep selamat malam,dah dinner ke??Fit belum makan lagi dan tengah tunggu ayah balik dari beli nasi goreng sebab malam ni malas masak.:D Jadi sementara tunggu makanan sampai update la dulu.

Sorry la baru sekarang nak update sebab tadi layan drama The moon that embraces the sun.Nasib baik hari ni tiada sebarang kekangan untuk tengok drama ni.Bukan setakat satu episod habis tapi sampai lima episod terus.Episod 6 kena tunggu esok sebab dekat maaduu baru nak update 22hb.

Fit rasa dah tak sabar nak tunggu episod 6..Sangat best dah tadi habis dekat part sedih..Comel gila putera mahkota dengan bakal permaisuri.Sedih depa tak sempat kahwin..Biasalah kalau dalam istana tak terlibat dengan politik tak sah.Politik mana nak kisah tentang perasaan kan.Sweet gila tengok putera mahkota masa kecil bercinta.hehe..Next episod sam dong dah muncul.Alahai sedihnya dah tak leh tengok putera mahkota time kecik yang sangat comel..

jom layan gambar time kecik dulu


lawak tengok putera buli sida dia.


ni pun nice scene juga siap bunga jatuh lagi



 .
keisan dekat putera lee hwon time ni sebab tak boleh jumpa dengan bakal isteri dia.





kesian yeon woo lepas kena sihir

ok la tue..dah tak sabar rasanya nak tunggu esok bila tengok balik pic kat atas ni.:D excited betul.Jom la join sekali..

Selamat tahun baru cina semua

ok da bye
salam


No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...