Thursday, 19 January 2012

NEw YEAR GIVEAWAY by RARA NASUHA

Assalamualaikum,

Hah entri baru lagi !! Chill lu disebabkan hari ni mood Fit sangat la rajin jadi tak kisah la kan berapa banyak entri pun dalam satu hari.Betul tak??Okay disebabkan mood rajin ini telah mendorong Fit untuk baca dan singgah di blog orang. Jadi semasa scroll ke bawah Fit terbaca  tajuk di bloglist yang menarik minat Fit iaitu NEw YEAR GIVEAWAY by RARA NASUHA.


Setelah baca semua detail giveaway Fit pun buat keputusan nak join.Lagipun dah lama fit tak menjoinkan diri dalam mana-mana contest atau giveaway.Memandangkan sekarang masih dalam mood tahun baru maka elok sangatlah kalau nak join dan giveaway ini merupakan giveaway yang pertama bagi tahun 2012.:D .Cool kan dah la giveaway pertama lepas tu tajuk pulak tahun baru.i like semoga bertuah la kali ni.Selalunya tak bertuah  sebab tu malas nak join.

syarat untuk follow dan like page dah lama Fit buat.hehe jadi Fit hanya buat entri,letak banner di sidebar dan tag orang.okay sekejap ye

Fit tag:


okay dah siap semuanya cuma tinggal untuk send link ni je.Kalau nak join sekali sila klik banner yang di atas tu k.

salam




No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...