Thursday, 19 January 2012

Masih wujud rupanya Shawls Ville !!

Assalamualaikum,

Selamat petang Fit ucapkan kepada anda semua.Fit harap semuanya sihat sejahtera.Sekiranya kurang sejahtera cuba-cuba lamencari kesejahteraan anda sendiri.:D..Banyak-banyaklah senyum walaupun hanya bersendirian.Senyum itu kan sedekah dan salah satu senaman mulut selain kunyah chewing gum.Betul tak??

Okay jom kembali ke agenda sebenar sebelum mukadimah menjadi semakin panjang dan melalut.Sebenarnya anda semua tau tak apa itu shawls ville??Tak tau??Okay meh sini nak habaq mai shawls ville ni sebenarnya sebuah blog  bisnes dan diingatkan bukan blog peribadi seperti blog 3D.Shawls ville ni dulu nama dia Blogshopkita tapi telah ditukarkan.Pertukaran nama ni disebabkan oleh beberapa faktor.Satu lagi Shawls Ville ni kepunyaan Fit dengan my sis.Bisnes dibuat secara kecil-kecilan dulu untuk menambah pendapatan terutamanya Fit yang kerja di RTM online.:D.Itulah serba sedikit ringkasan tentang sejarah Shawls ville.

Shawls Ville


Sekarang ni shawls dah ada produk baru setelah agak lama menghilang.Jadi Fit dengan hormatnya mengajak anda semua untuk singgah sebentar lama-lama pun tak pa  dan kalau berminat jangan lupa order.Kami berikan harga yang berpatutan kepada anda semua.ok jom la kita singgah ke blog Shawls ville..Satu lagi jom ramai-ramai like dekat page ni Shawls Ville..


Sekian terima kasih sebab sudi baca, like dan  order  di Shawls ville.

salam

p/s: RTM online tu bukan Radio Televisyen Malaysia tapi tido rehat makan dan online.peace no war o_*
bukan bermaksud mahu menipu tapi hanya bertujuan untuk berjenaka.

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...