Thursday, 19 January 2012

OST The Moon That Embraces The Sun

Assalamualaikum,

anyeonghaseyo,hai hari ni Fit nak update tentang ost yang dalam drama The Moon That Embraces The Sun.Sedap la juga lagu lagu dia.Tak sempat lagi nak layan drama ni.Mungkin lepas post entri ni Fit nak start tengok  balik episod pertama yang tergendala tu.Mood kdrama x mai lagi kot.:D.

Jom kita karok sama-sama lagu ni siap ada lirik korea g.



 ini instrumental dia..lagu dalam blog Fit sekarang lagu ni la..Tengah ambik mood untuk tengok drama ni.hehehe

okay daa..nest ost coming soon.stay tune

p/s:sila mute kan dulu lagu dalam blog Fit kalau nak dengar ost tu.tq

saranghae
salam

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...