Wednesday, 18 January 2012

The Moon That Embraces The Sun

Assalamualaikum,
anyeonghaseyo,hai hari ni Fit rasa nak update pasal drama korea baru seperti tajuk di atas.Tahap seronok dia fit belum tau lagi sebab tak sempat nak tengok bagi habis walaupun satu episod.Macam Fit katakan dalam entri love them part 5 la terdapat banyak sangat  kekangannya.Okay slow slow  la kita tengok nanti masih banyak masa nak tengok.hehe jom kita tengok sapa lagi yang berlakon dalam drama ni selain Kim Soo Hyun dan Jung Il Woo.
 layan gambar dia dulu

hero kedua kecik dengan yang besar
The Moon Embracing The Sun-Lee Min-Ho (1993).jpg
lee min hoo dia pun berlakon dalam drama the revolt of gumiho
jung il woo as yang myung

hero
The Moon Embracing The Sun-Yeo Jin-Ku.jpg
yeo jin ku
kim soo hyun as lee hwon
lain benar muka kim soo hyun
sungguh berbeza dengan watak sam dong yang cute dalam dream high
kim you jung
ni heroin masa kecik
fit suka gila dengan budak ni terutamanya dalam drama the revolt of gumiho
(wah banyak betul pelakon yang fit dalam drama ni)
han ga in as Heo Yeon-Woo
ni heroin bila dah besar

kim so hyun heroin kedua
kim min seo as yoon boo kyung
heroin kedua

ok dah cukup entri  hari ni banyak gambar sorry kalau lambat load.sila bawak bersabar

ni teaser drama pulak


okay daaa cukuplah noh.opsss terlupa nak letak sinopsis.hehehe cari sendiri la sebab nanti panjang gila lah jadinya entri fit./

bye
salam

1 comment:

  1. nk try tgklah cter ni..nmpk bes je

    ReplyDelete

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...