Tuesday, 31 January 2012

Dream High 2

Assalamualaikum,

Annyeonghaseyo!!! namjachingu, yojachingu, oppa, unnie, sunbae, smile always,

Selamat pagi semua ye hari ni Fit nak cerita drama Dream High 2 yang akan ditayang di maaduu malam ni pukul 10.00pm iaitu 31st..So malam ni jom la kita tengok dekat maaduu Dream High 2 sama-sama kalau nak tunggu kat channel 391 lambat g kot..

Jom kita kenal-kenal sapa yang berlakon untuk Dream High 2 pulak..

Dream High 2-p2.jpg






      


Kang So Ra as Shin hae sung                 jin woon as jin yoo jin


     
park ji yeon as rian                                 hyorin as nana

Ailee-01.jpg   
 Ailee as Ailee                        JB as JB

Park Seo-Joo-p2.jpg         Yoo So-Young-p1.jpg
Park Seo Joon as si woo     yoo so young as park soon dong

Kim Ji-Soo (1990)-01.jpg                  Dream High 2-Jr3.jpg
kim ji soo as park hong joo                     jr as jung ui bong

Jung Yeon-Joo (1990)-p1.jpg
jong yeon joo as lee seul

wah nampaknya banyak muka baru kan yang berlakon dalam drama ni..so tak sabar rasanya nak tengok lakonan si cantik dan si kacak di atas..:D

ok kalau nak baca sinopsis drama ni klik sini ok

satu lagi alasan utama Fit nak tengok sebab kim soo hyun a.k.a sam dong akan muncul dalam episod 1 dream high 2..wah can't wait to see him tonight..terubat la rindu sementara menunggu turn untuk tengok dalam the moon that embraces the sun..:D

ok da babai
next time kita berkenalan dengan lebih dekat pelakon kat atas...


p/s:lagu dalam blog fit ni ost dream high 2 jadi mood dream high 2 pun makin menjadi-jadi..:D

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...