Monday, 30 January 2012

SAYS Weekly Giveaway Are you a Malaysian? Do you use Twitter? Facebook? SAYS has some presents for you!

Assalamualaikum,

Jom join giveaway ni dan berkemungkinan anda bakal memiliki salah satu barang nie

ni grand prize dia
 



My Consolation Prizes Wishlist
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

sebelum nak join ampa semua kena la sign up dulu dekat says.com ni dullu..

Jom ikut step ni untuk sign up senang je
1)Klik dekat Create new account
2)Taip username
3)Klik connect with facebook


Ok bila dah ada account baru boleh nak pilih hadiah kan..

1) tick 3 grand prize (yang ampa suka)
2)tick 9 consolation prize (yang ampa suka)
3)Klik Get started yang dalam kotak berwarna hijau


ok done dan berdoa la agar bernasib baik mungkin akan dapat apa yang diinginkan..
cabutan akan dibuat setiap hari Jumaat pada pukul 6 petang so stay tune..:D


p/s:kalau tak da blog pun boleh join la asal ada facebook or twitter..so jangan sedih atau kecewa k..


2 comments:

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...