Tuesday, 17 January 2012

so ugly :D

Assalamualaikum,
diriku..dirimu..& dirinya

hye and hello..ish tak ke sama kedua-dua tu pening kot hari nie.:D..Okay anda semua macam mana??Kalau ada yang sakit tu cepat makan ubat ok jangan biar melarat nanti tak larat nak berblogging :)..Tapi menurut pengalaman Fit la kan kalau demam ke mesti masih mampu untuk online tapi kalau nak kena wat homework ke cepat-cepat je rasa lemah sesangat.Betul tak??terutamanya yang demam kura-kura.

Sebenarnya Fit nak cakap sorry sangat-sangat kerana menyebabkan mata anda sakit bila memandang header blog ni.So ugly right??:(Header ni untuk sementara ja sebab tengah tunggu mood nak buat header baru..>_*.Mood rajin nak buat header sekrang ni susah nak mai bila Fit tengah free tapi kalau time ada kerja mencurah-curah idea .Jahat betul kan mood nie.



okay cukup kot setakat ni.


p/s:Jangan lupa singgah shawls ville k.

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...