Tuesday, 17 January 2012

Love them part 5

Assalamualaikum,

annyeonghaseyo,hehe semua mesti dah taw kan entry ni sambungan  entry yang dapat banyak sambutan.Okay memandang sekarang Fit tengah free (dah lama free) jadi  rasanya lebih baik buat sambungan love them part 5.Wah dah lima ek tak sangka pulak rajin Fit buat sampai banyak tu.Sekarang ni memang banyak la pelakon korea yang bermain dalam minda Fit jadi meh nak abadikan di sini.
ok ok ok Fit taw kamu semua dah tak sabar nak tau kan
Let's get start now,


1)Jung Il woo


handsome kan..Fit mula kenal dia dalam drama  49 Days (SBS, 2011)  kemudian dalam drama  Flower Boy Ramyun Shop (tvN, 2011) dan sekarang tengah nak layan drama terbaru dia  The Moon That Embraces the Sun (MBC, 2012).tapi episod pertama pun belum tengok habis lagi.Banyak kekangan sungguh nak tengok drama ni.Jangan lupa tengok taw dekat maaduu.


2)sam dong(dalam dream high) a.k.a Kim Soo Hyun


Fit kenal Kim Soo Hyun ni pun dalam drama Dream High.Memang sweet j awatak samdong tu.Kim Soo Hyun juga berlakon dalam drama The Moon That Embraces the Sun tapi dia jadi hero..Kedua-dua pelakon yang Fit suka berlakon dalam satu drama jadi semesti kena tengok drama ni.Ohh my nanti confuse la nak sokong hero yang mana sebab Fit ni emo sikit kalau tengok drama.Biasala sensitip sikit orang lahir bulan tiga la katakan.


part ni memang nampak comel sangat sam dong menari :D sampai berulang-ulang kali jugak Fit layan video part lagu tell me your wish (snsd)


3)   Lee Ki-woo/ lee gi woo

Lee Ki Woo ni nampak smart je dalam drama  Flower Boy Ramyun Shop.Comel bila time dia tido.dalam drama tu dia suka tido sampaikan nak buka zip beg pun malas.Best je bila dia anggap yang eun bi sebagai isteri dia.Memang best tapi ampa kena ingat yang Fit ni peminat setia hero number dua..hehe.Biasalah hero kedua selalu gentleman kan...

okay la cukuplah tiga untuk hari ni..nanti kita sambung next part..wait

kamsahamninda

anyeong

salam

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...