Monday, 19 March 2012

The King 2 heart

Assalamualaikum,

Good evening everyone,dah minum petang ke???Apa khabar semua??Wah banyak pulak soalan ye hari ni.Mukadimah yang agak boring kan tapi tapi tapi ada aku kisah???Ok sebenarnya Fit nak kongsi dengan anda drama yang bakal ganti The Moon That Embraces the sun..

Nak tau sapa yang berlakon jom tengok gambar ni jom  :D




Lee Sung Gi yang dalam show 2 Days 1 night kat KBS tu atau drama My Girlfriends is Gumiho (Fit tak sempat tengok lagi drama ni  )


Heroin dia Ha Ji Won yang berlakon dalam Hwang Ji Ni

Ni review drama ni(Fit nak cerita lebih-lebih tak boleh sebab drama ni tak tayang lagi)

A black comic and mellow drama about a man and a woman from the greatest families in the North and South, building their love over prejudice against each other and obstacles in life. 
Drama ni 20 episod jugak tapi tak tau kalau rating tinggi depa akan tambah episod jadi 20 lebih kan.Nak taw sapa yang berlakon lagi boleh la klik sini ye King 2 Heart..Fit tak letak banyak gambar takut nanti lambat  pulak..

Jom layan Trailer dia dulu k



Harap-harap best la..hehe

Ok bubye
Salam
annyeong


No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...