Saturday, 10 March 2012

Siapa ada hobi macam saya???

Assalamualaikum,

Hyep,good afternoon everyone..Hehe dah lama kan Fit tak update blog kan.Biasalah dalam minggu ni banyak sangat benda yang perlu difikirkan dengan lebih serius jadi mood untuk menaip pun malas..Sekarang pun mood menaip kurang ada tapi Fit try juga buat takut My DDD kesunyian..

Siapa pernah tengok dan main ni





Paper doll memang mainan terbaik dulu-dulu..Murah je harga dia tapi dah tak ingat time t kecik-kecik lagi..Fit ada banyak jenis cartoon.Fit rasa  sekarang masih ada lagi paper doll tu tapi dah tak ingat simpan mana..Paper doll ni kalau lelaki susah nak dapat sebab semuanya perempuan je..Nak tergelak la pulak bila terfikir yang Fit dulu boleh main benda ni.

Fit ingat lagi ada kawan Fit time tu boleh buat kereta untuk patung2 ni guna kotak  coklat..Kawan Fit mak dia berniaga jadi banyak la kotak coklat.Serius memang kreatif la kawan Fit tu..Rindunya time tu tak ada masalah dan hanya ingat nak main ja..

Sebenarnya ada banyak lagi hobi Fit tapi kita sambung lain kali je la..hehe

Bubye





No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...