Saturday, 10 March 2012

"Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah"

Assalamualaikum,

anyeonghaseyo

Selamat petang semua, eh eh sebelum tu jangan keliru pulak sebab hari ni Fit tak bercerita tentang Kdrama atau Kpop tapi tentang Giveaway Souvenir from Korea.Ok la tu ada dengar korea jugak kan.hehe


Ok memandangkan dah masuk bulan March jadi amat sesuailah untuk Fit join giveaway yang ke tiga dalam tahun 2012 kan.Sebenarnya Fit agak malas jugak nak join  giveaway ni sebab selalunya bukan bertuah pun..huhu Tapi memandang hadiahnya agak menarik minat Fit dan syarat pun simple jadi terhasil lah entri ini..Ok jom ramai-ramai join giveaway ni mana tau tuah anda di sini..Klik gambar di atas ye kalu nak join k.

ok dah selesai semua..bye
anyeong :D




2 comments:

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...