Friday, 6 April 2012

BLOG 3D GIVEAWAY BY FITRAH

Assalamualaikum,

Selamat pagi semua,hari ni Fit sarapan pagi makan nasi biasa.Nampaknya dah jadi macam orang Korea sebab pagi-pagi dah sarapan nasi.:D

Ok sebenarnya Fit cadang nak buat giveaway.Memandang setiap kali Fit join giveaway tak pernah bertuah so Fit nak lepas geram dengan menganjurkan giveaway sendiri iaitu BLOG 3D GIVEAWAY BY FITRAH.Fit harap anda semua sudi-sudilah join giveaway ni.




Syarat-syaratnya
  • Buat satu entri bertajuk "BLOG 3D GIVEAWAY BY FITRAH "(Karanglah sepanjang mana pun)
  • Letakkan banner di atas dalam entri anda
  • Letakkan link entri ni dalam entri anda (untuk memudahkan orang lain join sama)
  • Last sekali jangan lupa link entri anda dekat komen entri ni tau.(dekat shoutbox atau entri lain pernyertaan anda akan terbatal)
Giveaway ni akan tamat pada 6.5.2012


Hadiah
Top up RM10 x 3 pemenang

Penambahan hadiah akan dimaklumkan kemudian.
( kalau anda berminat untuk sponsor hadiah untuk giveaway ni sila mesej ke fb saya)



Peringatan:Giveaway ni akan terbatal kalau penyertaan kurang dari 30 orang.Jadi untuk mengelakkan giveaway ni terbatal setelah anda penat membuat entri apa kata anda ajak kawan-kawan untuk join sekali.

p/s:sepatutnya entri ni di publish kelmarin tapi internet tiba-tiba buat hal so postpone ke hari ni

ok bye good luck <3

1 comment:

  1. Join xD

    http://izzairdina.blogspot.com/2012/04/blog-3d-giveaway-by-fitrah.html

    ReplyDelete

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...