Friday, 6 April 2012

Top 5 Cancer-Causing Foods

Assalamualaikum,

selamat malam semua,dah join ke belum giveaway??kalau belum sila silakan untuk join ye.Ok sebenarya fit nak kongsi ni 5 penyebab kanser.



DOUGHNUTS are cancer-causing double trouble. First, they are made with white flour, sugar, and hydrogenated oils, then fried at high temperatures. Doughnuts, says Adams , may be the worst food you can possibly eat to raise your risk of cancer. They might even eat your brain and make you go


 FRENCH FRIES are made with hydrogenated oils and then fried at high temperatures. They also contain cancer- causing acryl amides which occur during the frying process


 HOTDOG,Because they are high in NITRATES the Cancer Prevention Coalition advises that children eat no more than 12 hot dogs a month. 

Ha dah tengok kan.Hmm semua  Fit suka tapi yang paling tak tahan donut dengan kentang tu la..Lepas ni kena kurangkan makan donut dengan kentang la.Nak tau lebih lanjut silalah rajinkan diri anda untuk google.Macam tak nak terima je tapi dah hakikat kan.Boleh makan tapi jangan makan dengan kadar yang banyak je.

credit to squidoo

p/s:Lepas ni nak kena buat-buat lupa hakikat sebenar bila nak keluar.Jadi perasaan bersalah dengan badan kurang la sikit.


ok bye

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...