Saturday, 28 April 2012

Selesai sudah :)

Assalamualaikum,

Selamat petang semua,dah makan ke belum.fit dah tapi makan fast food je nasi belum lagi..Mlam nanti la makan.Sekarang ni Fit memang tak berani nak tinggal nasi sebab takut sakit perut lagi a.k.a gastrik.Tapi tak sampai tahap tu lagi la.So sekarang ni dalam satu hari tu mesti makan nasi jugak kalau dulu boleh je x makan nasi beberapa hari.:)

Ok terlarik tajuk la pulak kan sebenarnya nak cakap yang Fit dah selesai ujian MedSI yang lama dinantikan.Lepas ni tunggu result dan pergi interview.Jadi anda semua haruslah mendoakan agar Fit berjaya menjadi seorang guru.:D

Masa dekat dewan Fit tengok bilangan kaum Adam sikit je boleh bilang guna jari ja.Peluang buat mereka tu lebih besar.Hmm apa-apa keputusan pun Fit redha ja kalau ada rezeki tak ke mana.Kalau tak dapat mungkin ada ditempat lain.Jadi bersedialah menerima sebarang kemungkinan dengan hati  terbuka.(ayat sedapkan hati je ni)

Bye kita jumpa next entri okay :)
take care garnier

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...