Monday, 16 April 2012

Terindu la pulak

Assalamualaikum,

Hyep selamat malam kepada anda, anda dan anda yang sudi singgah dan baca blog Fit ni.:D.Fit nak ucap terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi singgah.

Hmm hampir 5 bulan Fit dah jadi penganggur terhormat tapi masih gagal untuk jadi blogger tegar..Rasa rindu pulak bila Fit tertengok balik gambar ni.Rindu nak pegang buku dan sibuk buat kerja yang cikgu bagi banyak..


Memang messy kalau Fit buat kerja dan kalau tak messy tu bukan Fit rasanya.hahaha..ni kalau bakal mak mentua tengok awai-awai g reject.Tapi ada aku kesah sebab memang belum layak lagi nak kahwin walaupun memang dah layak..Muda lagi dan banyak lagi impian yang perlu dilaksanakan.Fit harap segala urusan dan perancangan berjalan dengan lancar.amin

P/s:Perangai manusia memang tak pernah puas hati kan.Bila time study kalut nak bagi habis cepat,bila dah habis kalut nak study so hargailah setiap yang anda lakukan.:D


bye

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...