Tuesday, 25 December 2012

Hobi baru

Assalamualaikum,

Hyep selamat malam,belum tido lagi??Kalau belum meh la baca coretan yang tak berapa coret daripada Fit ni.hehe..Ok malam yang dingin ni Fit nak ceritakan salah kisah yang telah disenaraikan dalam entry lepas iaitu hobi baru.

Hobi barulah dah sebab tinggal tempat baru, belajar pun tempat baru kan.Hobi baru Fit ialah suka bergayut telefon tapi tapi tapi bukan dengan si buah hati mahupun sijantung hati tetapi  dengan ratu hati.Mestilah bergayut dengan mak tercinta.Masa 2 3bulan  pertama tu memang jarang call mak sebab takut sedih.Tapi seakrang bila stress dengan assignment ke test ke tak pun ada problem ke mesti  call  mak.Bila lepas call mak terus rasa kurang sikit masalah tu.Semua masalah dan stress terus hilang kalau cakap dengan mak.

Fit rasa nilah hobi terbaik sebab disamping kita boleh bercakap dengan mak kita jugak dapat pahala sebab mengingati mak.Oklah malas dah nak menaip mata pun dah bagi signal suruh tido.

p/s: telefonlah ibu anda selagi ibu anda masih hidup takut nanti bila dah kehilangan mereka menyesal tak sudah.

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...