Sunday, 23 December 2012

randomly update

Assalamualaikum,

Salam sejahtera  salam 1Malaysia :)..Anda semua apa khabar sihat??Selamat bercuti bagi yang bercuti terutamnya student degree UITM.Cuti tu cuti jugak tapi buku jangan dilupakan sebab lepas cuti dah final.Peringatan untuk diri sebenarnya.hehe.

 Hampir sebulan lebih Fit tak update kan.Biasalah lately ni Fit sibuk sikit dengan kelas, assignment yg bertimbun, test, trip dan program.Sibuk macam tak cukup je 7hari dalam seminggu 24jam dalam sehari.Perasaan malas untuk update blog melanda diri bila penat dan mengantuk menyelubungi diri.Fit ada banyak cerita yang nak dicoretkan tapi tu lah malas dan line internet pun slow jadi bertambah-tambah tak dak mood.Jadi mood rajin nak update tu dah datang sikit-sikit sebab sekarang Fit sudah ada dirumah tercinta dan internet pun laju.:)

Ok untuk hari ni Fit just nak list secara random je aktiviti yg berlangsung dalam diri ini sepanjang 4 bulan kebelakangan ni.

  • Fit dah bertukar status dari penganggur tegar kepada student semula or siswi (Ini fit dah mention dalam entry sebelum- sebelum ni)
  •  Pengalaman kelas memasak praktikal
  •  Pengalaman berniaga 
  • Trip ke Genting tapi x dapat pergi. (dah mention sebelum ni)
  • Trip ke Kelantan Terengganu best sangat nanti Fit story panjang-panjang
  • Kem di Sedim
  • Test subjek kitchen macam dah masuk Master chef
  • Pengalaman berkawad dan ujian kawad
  • Moment  kelas terakhir bersama Chef Hussin 
  • Memori yang memalukan tapi menjadi kenangan
  • Hobi baru setelah bergelar siswi
Itu saja kot yang akan diupdate satu persatu dalam entry akan datang dan mungkin akan bertambah senarai dia. So stay tune/:) Big thanks to all my follower walaupun jarang update tapi still ada yang sudi follow.


No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...