Tuesday, 26 February 2013

Gila shopping online

Assalamualaikum,

Hello, I'm back again.Entri kedua untuk hari ni.Kita haruslah mencurahkan idea yang melimpah ruah ni sebelum kekeringan kan.Hujan-huajn macama ni memanglah sesusai sangat duduk rumah walaupun dalam hati nak snagat keluar pergi shopping  atau sekadar window shopping kan.

Hmm, memandangkan sekarang kan zaman dah moden jadi kita tak perlu risau sangat hari hujan ke panas ke yang penting kita dapat jugak untuk window shopping dan shopping.Blogshop online kan banyak just klik je mana yang suka.Ha inilah yang terjadi dekat diri Fit ni gara-gara terpengaruh dengan review blogger jadi rasa macam nak cuba beli produk yang terkenan dihati.

Jom tengok produk yang tengah ada dalam fikiran Fit untuk beli.

1)
Produck penjagaan muka yang snagat mudah dan ringkas.

Produk ni sesuai sangatlah dengan Fit yang pemalas ni.Tapi dalam 50-50 la sebab takut juga nak cuba produk baru.Yang plaing best sebab kita just perlu spray je jadi taklah kotor tangan kita kan.,

Losyen Mustajab Losyen Mustajab Pati Halia
2)

Mengandungi 130ml
1. Losyen Mustajab sesuai untuk urutan seluruh badan
2. Membakar lemak dan melangsingkan badan.
3. Sakit otot dan sendi.Kembung perut dan sakit belakang
4. Mengurangkan selulit.Melegakan sakit akibat senggugut.
5. Sesuai untuk wanita lepas bersalin.
6. Kegunaan seisi keluarga.
Cara penggunaannya.
1. Sapukan kepada tempat yang bermasaalah dan urutkan secara perlahan-lahan.
2. Losyen Mustajab Boleh digunakan sekerap yang mungkin.
3. Tidak berminyak dan mudah meresap kedalam kulit.
4. Tidak di syorkan kepada bayi.
5. Kegunaan luaran sahaja.

Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia MAL 06120094K
Bila tengok boleh melegakan sengugut tu lagilah rasa macam nak beli kan..
3)Shaklee

Fit berminat nak beli sebab tertarik dengan memberi tenaga dan kurang letih..Ini diperlukan untuk menjalani sem baru..Tapi dah tak jadi untuk beli sebab dah guna produk lain hehe


ok cukuplah setakat tu..Sebenarnya banyak lagi tapi dah malas pulak untuk menaip panjang-panjang..






1 comment:


  1. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi kami di:

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Kami memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

    ReplyDelete

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...