Tuesday, 26 February 2013

Belajar ABC zaman sekarang

Assalamualaikum,

Hye selamat petang, terketar-ketar tangan ni dok menaip sebab sejuk sangat macam dah dududk dekat overseas.Hujan turun dari semalam lagi tak berhenti-henti.Memang seronok ni kalau nak tidur petang.

Sebenarnya tak de motif sangat pun buat entri ni.Fit saja nak share dengan anda semua tentang gambar di bawah ni.Boleh guna bagi ang ada anak kecik kan.Bolehlah guna sekiranya anak anda terlalu moden..kihkikh



Amboi kemain kan budak sekarang kan.kita dulu A sama dengan ayam tapi budak sekarang A sama dengan Apple.Apple bukan sebarang Apple tapi Apple yang Steve Job punya.Boleh try bagi anak-anak yang malas nak belajar ABC.Anda boleh ajar dengan tunjuk iphone or tab.hehe

Ok cukuplah entri merapu untuk hari ni.Bye Bye




No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...