Tuesday, 2 November 2010

best la jugak jamuan

Assalamualaikum
hai semua
post yang lepas aku ada cakap pasal jamuan best ke x..
jamuan tu boleh dikatakan best larh..
walupun hujan semua semangat redah hujan nak pegi sekolah 
semuanya semangat sebab boleh makan-makan termasuklah aku..

group kami seorang x mai tu yang spoil sikit..
dah la kembar aku lain mak dan ayah yang x datang
kami dua ni suka makan makanan yang sama jadi kembar la kami...
saiz badan dengan ketinggian pun sama ja..saiz-saiz kenit..haha

kesedihan kami sebentar ja..
lepas makan2 mulalah kami pose depan kamera..
part ni yang best sekali
sampai dah x larat nak senyum kalahkan artis terkenal pulak...
macam-macam gaya larh

ni dia pic yang x seberapa
sebenarnya ada banyak lagi pose maut tapi ada dekat kamera kawan2..
x sempatt nak kumpul lagi..

ni la pinggan aku











ada banyak lagi
ok daa..
<3smile always<3saranghae<3my chingu<3

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...