Tuesday, 2 November 2010

Mischievous Kiss/ Naughty kiss

annyeonghasaeyo

hari ni aku nak cerita kat ampa semua terutamanya Farhah a.k.a Mekhah
dia mesti suka punya sebab ni pasal drama korea la..
drama ni tajuk dia yang tertera di atas ok..

drama nie best sangat baru je habis tayang kat korea
hero dia Kim Hyun Joong 
Kim Hyun Joong
sesapa yang pernah tengok drama Boy Over Flower mesti kenal
aku boleh suka tertonton drama ni sebab hero dia la.
cute kan
aku  suka tengok hero ni start dari drama BOF..

heroin drama ni pulak ni baru first time aku tengok dia berlakon
mugkin pelakon baru
umur dia pun baru 21
Jung So Min
cantik dan comel rite??

drama ni asal dari komik
tapi memang best la..

 sinopsis ringkas
Oh Ha Ni seorang yang gadis yang cemerkap jatuh cinta dekat seorang lelaki yang memang perfect la dari rupa sampai la IQ..Baek Seung Jo ni kira top la kat sekolah
paling sedih Baek  Seung Jo ni tolak cinta Ha Ni depan orang ramai tu..
pastu rumah Ha Ni yang baru siap roboh Ha Ni dengan ayh dia tinggal sekali dengan Baek Seung Jo sebab ayah depa kwan baik sejak dulu lagi
tapi bolehkah Seung Jo jatuh hati dengan Ha Ni lepas tinggal sebumbung???
kalau nak cita ni tengok la sendiri dekat you tube pun ada
drama ni ada 16 episod je..


Mischievous Kiss

rugi sapa x tengok

Posted Image


Posted Image



No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...