Friday, 12 November 2010

i'm back....do u miss me????

assalamualaikum
hai semua

mesti korang semua tertanya-tanya kan???
persoalannya mesti macam nie..
fitrah ni dah dah x mau update blog ke???
kalau dekat fb pulak
kenapa fitrah dah lama x on9 padahal exam dah abes???
mungkin banyak lagi la persoalan yang bermain diminda ampa semua...
x pun mungkin x de yang ingat langsung pasal aku..
sapelah diri ini untuk di ingati
(wat ayat pasrah bleh)

ok sekarang ni aku nak jawab soalan kepada yang tertanya atau terindu kat aku.
sebenar-benarnya an aku nieyh ada problem besar punya..
nak taw apa???
kabel telefon umah aku kena curikkkk la...
kalau kabel dah kna curik secara autonya internet x leh guna...
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
sedih beb lima hari aku x boleh on9
first ingat tm nak repair sebab banjir yang baru melanda tetapi kabel dicuri rupanya
x guna punya pencuri..
gara-gara kerja gila kau aku x boleh on9 taw..
rasa macam nak demam kot.

lepas dah tahu kabel kena curik aku pun try la guna bb maxis pulak
tetapi bb maxis ni merajuk la palk dengan aku
sebab dah lama aku x guna dia..
memang tension gila bila x boleh nak connect
(mesti bb maxis kata padan muka ko fitrah dulu sayang sangat dengan streamyx sampai aku pun ko dah lupa)
sorry la bb  nanti aku janji x lupa ko dah..

nasib baiklah bb aku tu merajuk sekejap saja
selepas beberapa hari aku terus memujuk akhirnya mengalah jugak bb dengan aku...haha
ni sekarang aku on9 guna my lovely bb la...
(tengok bb aku puji ko kat blog aku.)
(streamyx pun aku x pernah puji kat sini)haha dah x betul ape....
k la aku nk stop dulu lah

my lovely bb

smile always <3 saranghaeyo<3my chingu
kalau cinta jangan kacau
kalau sayang x perlu marah
kalau ikhlas x minta berbalas
serahkan cintamu pada yang punya cinta

2 comments:

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...