Monday, 15 November 2010

good bye......................i will miss this moment

assalamulaikum
hye..hye..hye..
semua kengkawanku yang tersayang
muaahhhhaaa

cepat-cepat tengok title kat atas tue
cepat la tengok
hahahaaha

sebenarnya ni entry aku yang terakhir  tentang kelas PRA-U 1B bagi tahun 2010(i will mishh this moment a lot)
hari ni 15 NOVEMBER 2010 adalah hari persekolahan yang  terakhir..
macam-macam perkara yang berlaku
antaranya:
singing
posing
playing
chatting
gossiping
picnic(mkn nasi beramai2 dlm klas)
(nonoy tadi abang kantin mesti cari geng makanan mangkuk x turun rehat)
hahaha
sebenarnya x dak apa sangat pun nak cerita hari ni

tadi sebelum balik kami sempat la juga bermaaf-maafan dan berpelukan
minta maaf ni dua dalam satu taw
memandang aidiladha dah tinggal beberapa hari ja  dan satu lagi cuti panjang dah bermula esok
adat la sebelum tutup sekolah kita bermaaf-maafan takut x sempat jumpa tahun depan

tahun depan mesti ada yang x mai sekolah dah...
mungkin ada yang nak masuk poli atau uitm
sedihnya
geng bising kami pun ada seorang yang tengah pening nak p u ke x..
(dalam hati harap dia x p tapi itu terserah kat dia la)
shu aku harap ang boleh wat keputusan yang terbaik untuk hidup ang..
andai ang p aku harap persahabatan yang terjalin di antara kita akan berterusan walaupun x sampai setahun kita kenal
biar jauh di mata tapi dekat di hati
kita mesti x sedar bila kita mula rapat dan menubuhkan group yang bising dalam kelas...
tapi aku happy sangat dapat kenal dengan semua kawan PRA-U 1B
terutamanaya:
syikin a.k.a nonoy a.k.a baby(antara aku dgn dia)
shuhadah a.k.a shu a.k.a ada
izzaty a.k.a zaty
azliza
wani 
atiqah






 pic ni sebenarnya diambil semasa jamuan yang kedua
terubat la sikitkan hati syikin 
sikit-sikit sudah la,,,,hehe
aq nk stop dah..
bubye
(sorry ya kepada yang x da pic tu...sebenarnya x sempat nak edit lagi)

sebelum tu aku nak ucapkan selamat menyambut hari raya aidiladha kepada semua 
smile always <3 saranghae<3 my chingu







No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...