Friday, 27 May 2011

man + nanny=manny

Assalamualaikum

anyeonghaseyo chingu

ok dah taw kan entry hari ni tentang apa kan...semestinya cerita korea la..ni entry kedua kot bagi bulan ni untuk drama korea...drama ni fit tengok sebab da budak comel yang berlakon dalam wonderful life tu...nama dia jung da bin a.k.a shin bi.
fit memang suka sangat tengok jung da bin ni berlakon dah la comel..

ok satu lagi sebab fit nak tengok drama ni sebab nak taw macam mana la lelakii yang jadi pengasuh..mesti best sebab kalau drama korea depa buat mesti best..

sebenarnya fit pun xtengok g ni...ni pun tengah nak loading episod pertama..jadi sementara nak tunggu dia loading bagi habis baik fit update cerita ni kat blog..boleh la kita tengok sesama...drama ni dah da kat korea banyak minggu dah..drama ni x tayang dekat kbs kot..jadi kalau yang berminat nak tengok boleh p klik kat sini ok manny..

fit pun x pasti best ke tak ni..harap-harap best lakan tambah-tambah ada jung da bin pulak

ni gambar pelakon dia

Manny

jung da bin pun dah besar dan dah jadi cantik

ok da..bubye..nak sambung tengok drama manny ni
anyeong

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...