Thursday, 2 June 2011

cinta embunan pagi

Assalamualaikum

hye semua...kamu..kamu..kamu dan kamu... apa khabar sihat ke????fit kat sini sihat saja...sebenarnya tengah boring nieyh tapi bila nak update blog malas la pulak...nak buat homework pun malas nie...mcmna la nak dapat 4flat kan...rehat dulu ada cuti lagi seminggu...huhu..

last-last fit buat apa????nak taw dak...fit baca novel andai itu takdirnya buat yang ke berapa pun x taw...hahahha..sebenarnya nak hentikan tabiat membaca novel ni untuk sementara waktu hingga habis exam tapi nak wat mcmna dah boring...tunggu apa lagi ulang baca novel lama-lama la...nak beli novel baru rasanya tunggu lepas stpm ni la....nak taw fit ni kalaudah mula baca novel rasanya semua kerja pun x jadi...lebih baik x payah beli novel baru....

novel andai itu takdirnya satu-satunya novel yang fit boleh baca berulang-ulang kali...fit jatuh cinta dekat novel ni semasa fit tengah layan majalah remaja dulu-dulu..sekarang dah stop..huhuhu...lama gila fit cari novel ni...ye la novel ni kan panas macam goreng pisang...lamabt sikit je dah x sempat beli..tapi ovel ni memang best la...

lagi sedih bila baca novel ni sambil dengar lagu kesukaan Aleya iaitu cinta embuanan pagi..memang sesuai dengan kehidupan Aleya...meh kita dengar sama-sama



pandai betul pnulis ni masukkan lagu ni dalam novel...dah boleh jadi ost untuk novel ni...agak-agaknya kalau buat filem atau drama best ke x???rasanya susah kot nak cari pelakon yang sesuai untuk watak aleya dengan syed aizril kan...
ok la bubye...
x sabar rasanya nak tengok cousin fit bersanding sabtu ni..
lagi best kalau abang fit jadi pengapit..hehehhe

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...