Tuesday, 7 June 2011

nak order ke buat sendiri?????

Assalamualaikum

hye semua...dah lunch ke???fit belum lagi la...rasa x sabar la nak makan tomyam masakan mak..huhu

fit  rasa x best la cuti kali nie...rasa macam x cuti ja pun....cuti pun dah nak habis tapi banyak benda g yang masih tertangguh...malas la cuti kali nie...(rasanya setiap kali cuti jadi malas..hahah)

kamu semua x boring ke tengok header fit tu..fit nie dah rasa jemu dah tapi malas nak wat baru..sebenarnya header tu x sampai sebulan lagi dia bertapak dekat blog fit..biasala fit ni cepat boring sebab tu kalau mood raijn dah datang banyak la idea nak memperkemaskan blog nie...tapi buat masa sekarang ni mood tu belum datang la....

fit rasa macam nak tempah je header dengan template blog nie..tapi masih x tau lagi nak order dengan sapa..duit semestinya harus dikeluarkan la kan...mana ada orang nak bagi free ja...kalau nak free buat sendiri tapi tu la fit malas la pulak nak wat sendiri masa nie...update blog pun kadang-kadang ja....

sape ada cadangan boleh la tolong suggestkan untuk fit ye...
fit nak yang harga dia berpatutan la lepastu cantik design dia..
fit kan study g mana la ada duit banyak...

ok da..bubye..salam

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...