Tuesday, 7 June 2011

sweetnya jang na ra

Assalamualaikum
 anyeonghaseyo,

sedih la pulak bila sebut anyeonghaseyo..fit teringat dekat erul..sedih la erul dah terkeluar dari af..tapi fit rasa erul mesti boleh p lagi jauh kan...k stop sebenarnya bukan nak cerita pasal erul la..hehe

sape dah tengok baby faced beauty
drama ni tengah tayang dekat kbs world setiap isnin -selasa..best drama ni sebab ada jang na ra walaupun hero dia kurang handsome..huhu...drama ni cerita tentang fashion designer...jadi kepada yang suka fesyen boleh la tengok...hehehe..


kalau dah terlepas tengok episod awal2 boleh la jengah kat sini

BABY FACED BEAUTY

sebenarnya ada satu drama lagi yang best...tunggu my next entry ok....

ok da selamat menonton..
drama manny ni kenapa la soju lambat upload untuk episod 13 ..x sabar dah ni nak tunggu episod seterusnya...

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...