Wednesday, 8 June 2011

romance town

Assalamaualaikum

anyeonghaseyo chingu,

selamat malam semua....malam ni fit nak ajak kamu semua layan drama korea romance town pulak..ala drama ynag fit janji nak post kat blog ni..drama ni ada setiap rabu-khamis...best la drama ni..sebenarnya baru dua episod kat kbs world..bermakna belum terlambat sanagt la untuk yang nak try tengok..hehehe..rasa x sabar pulak nak tengok..malas nak tengok online...bagi yang nak tengok episod yang sebelum ni boleh klik sini ok macam biasa la dekat mysoju..romance town...dekat soju dah 8 episod dah...

my soju ni boleh dikatakan website yang paling rapat dengan fit la..hehe..jom tengok sapa yang berlakon dalam drama ni..
Romance Town

Jung Gyu Woon
jung gyu woo
dia yang berlakon dalam happy women kat kbs tu...


 Sung Yu Ri

sung yu ri


ok daaa..dah x sabar nak tunggu cita ni start...
bubye see u next time
ada baby comel dalam drama ni...

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...