Thursday, 26 May 2011

selepas 2 minggu

Assalamualaikum

hello semua
selamat malam
hye dah dekat 2 minggu kan fit x update blog...kiranya berjaya juga menahan diri untuk x update///huhu berjaya menahan untuk x update ja...blogwalking masih jalan lagi tapi x seaktif dulu la...

fit pernah janji nak cerita pasal sambutan hari guru kan..sebenarnya fit dah malas nak cerita...memori dan mood pasal sambutan tu dah hilang sudaaa...semuanya hilang sebab bz dengan exam..hari ni exam dah habis tapi kelas tambahan baru nak mula sebab cuti panjang pun start esok...ok kita tutup kes pasal sekolah.. sekolah pun dah buat budaya tutup sekolah kan....

sebelum tu fit nak ucap tahniah dekat kawan fit sebab dah dapat jadi mahasiswi dekat IPTA..Insyaallah tahun depan kalau ada rezeki fit pun akan ikut jejak kawan fit juga...kamu semua tolong-tolong doakan ye...

back to school..sekejap ja..nak habaq lepas ni fit pergi sekolah berdua ja dengan wani...dulu ada tikah...bulan tujuh ni tikah dah nak pergi jadi nurse jadi tinggal lah fit dengan wani untuk meneruskan perjuangan yang hanya beberapa bulan ja nak selesai,,,,kami berharap semoga semuanya berjalan dengan lancar untuk sampai ke hari yang dinantikan..semoga semangat kami akan terus berkobar\kobar walaupun kadang-kadang ada juga down...tapi biasala student mesti akan hadapi semua ni kan..

ok daaaaa...next time fit cerita lagi ok....
my mummy dah panggil tu
nak p masak nasi..huhu

bubye
salam

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...