Monday, 26 December 2011

Pra-u 2B - time rehat

Assalamualaikum,

hye...kamu semua sihat??
hati kamu sihat???
me???
not really..
why???
hmm..ntah no komen..yang pasti rasa memang x sihat..hati ke perasaan???confuse..tapi jangan risau masih terkawal..

firstly fit nak cakap yang i'm really miss my classmates,suasana kelas dan banyak lagi..rasa macam tak mau ja habis sekolah sebab bila sekolah kita boleh jumpa kawan hari-hari kan.boleh hiburkan hati yang sunyi.fit rindu sangat dengan geng kelas Pra-u 2B terutama GENG BISING kami la kan..

.rindu nak g rehat sama-sama sambil buat bising dekat abang kantin kalau makanan mangkuk tak dak.Lepas nie abang kantin  mesti rindu dengan kebisingan kami.hehehe.hmmm rindu nak makan soto dan bihun sup kantin.Rasanya geng kami yang banyak melabur wang dekat kantin sebab kami akan buat pembelian sebanyak dua kali.First beli makanna mangkuk dulu lepastu baru beli makanan lain pulak untuk makan dekat kelas..Biasala kena bawa bekal sebab bangunan kami jauh dari kantin jadi kena bawak makanan untuk diisi semula lepas letih jalan dan mendaki tangga..

satu lagi kelas kami memang rapat sebab kalau rehat mesti duduk satu meja dan kadang-kadang semua makan makanan yang sama iaitu makanan mangkuk la.Fit ada dengar yang budak kelas lain jeles tengok keakraban kami sekelas.Wah nampaknya itu salah satunya sebab mengapa Fit rindu sangat walaupun baru 12 hari tak berjumpa..Kami bukannya tak berkawan dengan budak kelas lain tapi kami lebih selesa berkumpul dengan ahli kami ja..macam-macam boleh cerita sambil makan..

ok  panjang jugak kan kisah kami dekat sekolah tu hanya time rehat..ada banyak lagi..nanti fit update g eh..

p/s;:masalah hati terus hilang lepas Fit bercerita pasal kawan-kawan..
The medicine of life is to have true faithful friends.



1 comment:

  1. dpt kan widget countdown 2012 untuk blog anda disni
    http://blogeditor009.blogspot.com/

    ReplyDelete

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...