Saturday, 4 February 2012

Happy birthday My Beloved BFF

Assalamualaikum,

hyep selamat pagi semua walaupun entri ini ditaip pada waktu malam..Pening ke apa???Sebenarnya semasa Fit menaip entri dah hampir waktu pagi jadi lebih baik ucap good morning kan :D.Lagipun kalau ada yang sudi baca mesti time tu dah pagi..

.Ingat tak hari ni berapa haribulan??Ish ish ish tak kan tak ingat!!!!Hari ni 4hb Februari  iaitu hari  di mana seorang insan dilahirkan oleh mama tercintanya pada 20 tahun dahulu.Insan tersebut diberi nama Nur Shazuani a.k.a kak Wani.Sebenarnya kami sebaya tapi disebabkan dia lahir dahulu antara kami berlima jadi kami panggil kakak Wani.Kalau biasa-biasa kami panggil nama ja.:D

Sebelum tu jom kita nyanyi lagu ni dulu k

dengar dulu k jangan nak skip step kalau tidak tak mau cakap





ok dah habis ke nyanyi meh kita dengar ucapan pulak ye dari  BFF a.k.a adik-adik mu ini .:D..

First biar dengar dari Fit dulu k sebab saya yang punya blog kan tuan rumah kena rasmi dulu..Betul dak kawan-kawanku???Cepat jawab dalam hati kata BETUL SANGAT.Ok bagus macam tu


Erhm..erhm testing testing 123.ok


 Selamat hari jadi my beloved BFF Wani semoga ang panjang umur,murah rezeki,sihat selalu,cepat dapat jodoh yang soleh dan berjaya dalam semua bidang yang diceburi..Sorry ye sebab tak wish dekat phone dan hanya wish dekat fb tu pun cuma say Happy birthday...Sebenarnya memang sengaja aku wat macam tu sebab nak ucap panjang-panjang dekat blog ni ha..Kalau wish panjang awai-awai tak suprise pulak kan.Walau apa pun aku orang first yang wish tapi tak di beri respond pun malah like pun tidak.Tak sangka kan dah naik turun taraf sebab dah berubah dari nombor satu ke dua dekat depan.Lepas ni kena bawa nombor dua tu dalam masa sepuluh tahun akan datang.Nombor dua la peneman ang..Ceitt cakap macam aku lambat lagi nak masuk two o tapi sebenarnya sama ja.Tapi tetap lambat jugak kan hujung bulan March..Ingat jangan lupakan adikmu disini..meh nak nyanyi sikit sebagai hadiah birthday.Last semoga persahabatan kita berkekalan
'Walau raga kita terpisah jauh namun hati kita selalu dekat bila kau rindu pejamkan mata dan rasakan a a a aku"

Ok cukup nanti kalau nyanyi banyak-banyak ada penyanyi yang tak leh cari makan..Perah santan betul kan fitrah ni. Kawan sapa la tu???


ok next wish dari adikmu nurse :)


Selamat hari tua kakak ku, emmm semoga berbahagia dengan "someone" dan happy always.Dah 20 tahun..hehehe

ok nampaknya yang tu saja wish yang sempat dikumpul yang lain tidak dapat..:(  Mungkin adik-adik yang lain wish personal.






















Tunggu dulu jangan keluar dari blog ni dulu. Aku taw la blog ni tak cantik.Sebenarnya ni baru warm up la..Ok Sebenarnya nyanyian tak sat tu hadiah sampingan je yang sebenarnya ni hadiah yang betul-betul dan tidak seberapa yang penting ikhlas aku buat ni.Keikhlasan boleh nampak ke???Nevermind yang penting empunya diri tahu sama ada ikhlas ke tak..:D Oppssssss sebelum tu tutup mata dulu eh bukan tutup mata tapi scroll ke bawah    kakak ku.Kalau kakak tutup mata macam mana nak tengok hadiah kan..Sedia 123 scroll laju-laju baru cepat nampak hadiah tu kan


1
2
3
-
-
--
------
-
-
---

---




----
-
-
-
-
-

-
-- 
lalalalalalaal
---
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
--
--------
-
-
-
---
-
-
-
-
-
------
--
-
-
-
-
-
-
-
-
werkkkkkkkk tak jumpa lagi ek??
teruskan usaha anda
=
=
=
=
=
=



















































































































































































































































kerana usaha itu tangga kejayaan
=
=
=
=
=
=
=
=
==
==
=
=
=
=
==
=
=
=

=
=
=
=
=
=
=
=















































































































































































































































































































































































































































=lorh dah tak larat ke??
kalau tak larat boleh stop tapi tak boleh tengok la hadiah tu.
cepat pilh nak scroll ke bawah ke nak keluar terus??
=
=
=
=
==
--

-
-
-
---
-
-
--

-
-
--
-
----
--
---
-
-
--
-----
--
--
-------
-
-
-
-
-ZZZZZZZZZZZZZ
boringnya sebab kak wani lambat la 
bye-bye nak tido dulu sementara tunggu kak wani berusaha untuk scroll ke bawah
good luck!!!!!!
-
-

--
-
-
---
-
-
----
---

---

--
------
-
-
-
---
-
-
-
----
-
--
-
-
---
-
-
-
-
---
-----
--
--
---

hah!! dalam hati tu mesti cakap Fit ni ikhlas ke ni nak bagi hadiah tapi nampak macam tak ja.
-=
=
=
==
=
=
====
=
=
===
=
=
=

=
==


==
=
==











































































































































































































Haipppp jangan sesekali menduga keikhlasan niat murni ku ini

















































































wink








wink


wink






wink


































tadaaaaaaaaaaaaaaa
















































































nak dekat dah nie





























































eh bukan yang ni la
try harder
go go chaiyok!!!!

1




2
















3








4







5


6





7






















8
9
10




penat ye kak makan kek dulu
eh sorry la dekat atas tu ada strawberry
terlupa kakak tak suka tapi yang tu ja ada..






































tension dah eah??
menari dulu hilangkan tension tu
ikut step ni




ok bagus
dah ok ke??
dah hilang tension tu???

Baiklah jom lanjutkan lagi usaha yang terhenti sementara

lepas 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
















































20
ni baru sesuai nak dapat hadiah ni sebab dah kira sampai 20

jom tengok hadiah tu

pewitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt




























eh dah habis la meh sini tengok betul-betul dah tak main-main dah.
Ingat bukan anda yang membaca saja penat tetapi  saya yang menaip ni pun penat macam anda malah lebih penat dari sesiapun kerana saya menggunakn seluruh anggota tapi anda hanya guna tangan dan mata.:D




twinkle

twinkle

little star









Dunia Shaz
welcome to your blog
(sila klik picture tu untuk ke blog tersebut)
Terimalah hadiah ini dari saya yang bernama Fitrah
Tahu tak cantik sangat tapi itu ja yang termampu
lepas ni rajin-rajin la update blog  nanti sia-sia ja la aku wat kalau tak guna.Tulis la apa pun tak kisah walaupun nak kutuk aku..hahahahahahaha.
Lepas baca ni sila menghubungi saya untuk mendapatkan password dan id blog ni dan cara penggunaannya.
Kalau post kat sini nanti orang lain yang ambik..
ok done







glitter-graphics.com

Babai semua..







Yang ikhlas dari 

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...