Sunday, 5 February 2012

MEGA GIVEAWAY BY INA , AISYAH AND BELLA

Assalamualaikum,

hyep macam mana penat ke kelmarin a.k.a semalam baca entri Fit yang panjang berjela tu..Sorry la sebab buat anda semua penat tapi hasilnya tak seberapa..:D hari ni nak lagi ke???Nak!!!! eh sorry la fit dah tak mampu kot nak buat panjang-panjang macam tu penat kot.Gara-gara entri tersebut kelmarin hanya satu entri ja.

Giveaway kedua yang Fit join untuk 2011 malah mega giveaway la..Wah nampaknya Fit join giveaway ikut bulan la.Maknanya tiap-tiap bulan mesti ada satu..Bulan depan mungkin giveaway yang ketiga pulak memandangkan bulan March..tu pun kalau ada giveaway lagi..




Satu lagi banyak gila kot hadiah ada macam-macam.Kalau nak rembat salah satu hadiah tu cepat-cepat la join..Klau nak join klik dekat banner diatas k.

ok cukupla setakat ni saja..harap-harap bertuah la ye..

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...