Sunday, 19 February 2012

jujur aku dayus

Assalamualaikum

Hyep good afternoon everyone, selamat bertemu kembali setelah beberapa hari Fit menyepikan diri.Ok ok sebelum tu nak tanya anda semua sihat ke??Fit harap semua sihat sejahtera k tapi fit kurang sihat la dalam beberapa hari ni.Fit tak demam tapi sakit gusi??gigi?? ntah tak tau mana satu yang sakit tapi ia telah menyebabkan Fit malas untuk makan..Mana ada selera kan bila kunyah pun kena berpada-pada..Biasalah kanak-kanak baru nak tumbuh gigi eh bukan tapi orang dewasa nak tumbuh gigi bongsu..Hmm baru sekrang Fit memahami kesakitan my lovely classmates dan ada yang sampai kena bedah..ok ok dah stop sebenarnya nak story morry  benda lain tapi telah tersasar jauh la pulak..

Jujur aku dayus ni baru betul nak story dekat sini..Memang terbaik la dan tak sia-sia Fit tengok sampai habis  semlam.Baru tengok pun dah tak sabar nak tunggu ending sebab banyak sangat tanda tanya.Macam-macam Fit dengan kakak buat andaian last-last satu pun tak kena..Paling lawak kakak fit cakap yang Si Edree tu mati pucuk..hahaha..Jalan cerita Jujur aku dayus ni memang tak boleh nak jangka pun.Bagi sesiapa yang tak tengok bagi habis memang akan buat andaian yang salah.,Fit suka scene last dia memang best.

Bagi sesiapa yang terlepas boleh download dekat sini..selamat menonton

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...