Sunday, 12 February 2012

Mummy nak satuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Hai,good morning semua walaupun dah tak morning sangat kan..hehe.Anda semua dah breakfast ke???Fit dah dengan cekodok buatan mak tercinta..Kalau dengarnya cik YUYU ZULAIKHA mesti dia nak mai rumah Fit kan..Cekodok kan favourite dia..

Ok sebenarnya tadi semasa Fit tengok dengan chatbox tiba-tiba ada satu blog datang promote produk dia.Fit pun terjah la blog dia...Wah banyak benda yang cantik-cantik dan ada satu yang menarik perhatian Fit..Ni rasanya nak bodek my mummy untuk dapatkan benda tu..Nak tau apa??Jom kita tengok

ta daaaaaaaaa










cantik tak???
warna hitam merupakan pilihan utama
warna hitam boleh dipadankan dengan macam-warna kan..

dan ni pilhan warna yang lain
warna purple pun cantik tapi susah nak match tudung .

ini pun comel tapi agak jarang la so tak sesuai untuk Fit..

ok da nanti nak kena cakap dengan mak Fit la..Kena cakap cepat-cepat sebab date pre-order dah nak habis..Ok cepat siapa yang nak order klik dekat pic cardigan warna hitam tu ye..

ok bubye..


No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...