Saturday, 11 February 2012

Tiada duka yang abadi


hyep selamat malam semua,malam ni baru boleh online..hehehe Baru-baru ni streamyx buat hal jadi sunyi sepi daku tanpa internet.

Ok sekarang dah tak sunyi sebab dah boleh layan drama The Moon That Embraces The sun..Hari ni maaduu bermurah hati sebab dah ada episod 12 sepatutnya esok baru ada..Bagus-bagus sebab boleh terus layan dua episod sekaligus..Alahai tak sabarnya nak tunggu ending drama ni .tahap ingin tahu Fit sangat tinggi..Drama ni memang  best la walaupun baru 12 episod.Ce ce ce try tengok pasti nak lagi :D

Drama Who Are You pun tak sempat tengok bagi habis semua tergendala sebab internet tak ok..Drama ni  drama lama kalau tak silap tahun 2008 rasanya..Drama ni lebih kurang macam drama 49Days.Drama 49days lebih moden sebab naik lif.Tak nak story panjang-panjang kalau nak tengok search sendiri..hehehe Sorry bukan tak nak story tapi hari ni rasa macam tak sihat la..Badan pun rasa sakit-sakit je macam buat kerja berat.Lain kali kalau Fit ingat Fit story dekat sini k.

Eh sat Fit nak habaq kat ampa yang ost drama The Moon That Embraces The sun.sedap di dengar..Drama dream high2 pun baru sempat tengok episod 1...Sebelum keluar jom layan lagu ni dulu dan jangan lupa pause dulu ye lagu dalm blog Fit.Button  pause dia ada dekat bawah entry ni..Scroll jangan tak scroll



p/s:Tajuk  entri kali ni memang tak boleh blahhh kan...Korea layan-layan jugak kepada yang maha esa jangan dilupakan.

ok daaa
Babai semua
saranghae :D

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...