Tuesday, 28 February 2012

Ost Feast Of The God

Assalamualaikum,

hyep selamat petang semua entri lepas Fit dah kongsi dekat anda semua sinopsis drama Feast of The God kan dan Fit harap anda semua faham la apa yang ingin disampaikan.Biasalah fit ni tak pandai sangat  nak bercerita.

Ok apa ayng anda nak tahu apabila dah tahu tentang sesuatu drama dan tak kira la drama apa sekali pun kan.First sekali mestilah:


  • Tajuk sesuatu drama tu kan (Feast of the god)
  • Pelakon yang terlibat (dah tau kan)
  • Sinopsis (Fit dah bagitau) 
  • lastly ost la
Drama korea memang tak sah kalau kita tak dengar ostnya sebab selalu kdrama ada ost masing-masing.Hehe sebenarnya Fit terlupa nak cerita pasal ost drama ni dalam entri lepas.Itulah asyiksangat dok ingat balikbabak dalam drama untuk buat sinopsis semata-mata untuk kongsi dengan anda semua.. Buat masa sekarang drama ni ada dua lagu yang best..Jom dengar sama-sama sebelum tu pause dulu lagu dalam blog Fit nie kat sebelah kiri bawah dala kotak kecik warna hitam.Bila dah pause boleh la dengar dan hayati walaupun kurang faham maksud dia.Telinga Fit ni boleh je terima  lagu bahasa lain asal sedap..

ok jom


Sweet je dengar lagipun Fit memang suka lagu slow melow ni



Lagu ni kalau Fit dengar mesti teringat dekat hero dia.hahahaRasa sesuai sangat dengan dia

Sebenarnya Fit tengah cari lirik lagu- ni tapi tak jumpa lagi.Mungkin drama ni pun masih baru jadi tak dak yang sempat nak romanization lirik..

ok babai
see you next time


No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...