Thursday, 10 May 2012

Filem Naskhah Cinta Rasulullah

Assalamualaikum,

Hai dan selamat malam semua,anda sedang buat apa ye sekarang??sudah tentu la tengah online dan baca penulisan Fit yang merapu ni kan.:D

Ok ok Fit tak nak cakap panjang-panjang sebab Fit nak tengok filem Naskhah Cinta Rasulullah.Ha mesti terkejut kan sebab tak pernah dengar iklan atau info tentang filem ni kan.Sebenarnya filem ni bukan dilakonkan oleh pelakon profesional mahupun diarah oleh pengarah terkemuka tetapi oleh pelajar IPG kampus Perlis.Tapi dapat menyampaikan mesej yang sangat bagus bagi para remaja dan semua.Jom kita tengok sama-sama walaupun kualiti kurang sikit tapi kita boleh terima sebab baru filem pertama mereka.Mana ada baru buat dah sempurna kan.


Sementara Fit load video lebih baik Fit buat entri dan kongsikan filem ni dengan anda semua.Sharing is caring :) Ok sekarang Fit nak sambung tengok bagi habis.

Bye
salam

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...