Friday, 8 June 2012

Dummy Mommy

Assalamualaikum,

Selamat malam semua!!!!!!!!
malam ni sejuk je sebab hujan baru berhenti jadi kalau tido memang best tapi tapi tak boleh tido lagi la sebab pukul 11pm nak tengok kdrama Miss Ahjumma dekat channel 393.Sepatutnya  jam 10.30 mcm tu tapi mak Fit tengah dengar Tilawah Al Quran dulu.Kdrama ni nanti Fit strory dengan lebih lanjut tapi sekarang Fit nak share kdrama satu lagi bertajuk Dummy Mommy.Nak kata baru tapi tak baru  sangat la sebab dekat korea dah habis dah pun.

Dummy Mommy ni ada 20 episod dan Fit dah tengok sampai episod 13 ja yang selebihnya belum ada subtitle english lagi jadi terpaksa stop dulu la.Drama ni walaupun ratingnya kurang tinggi tapi bagi Fit drama ni memang best.Staff dekat crazydrama.net cepat la letak subtitle den dah tak sabar nak tengok bagi habis walaupun dah  stalk kat soompi ending dia..hehehe.Jom kita tengok pelaon dia.




Fit suka gambar ni tapi tak tau nak describe macam mana...

Sinopsis:Dummy Mommy” is based on an original by Choi Moon-jeong called “Dummy Mommy”. It is about a mother with little intelligence and the conflict and reconciliation she experiences with her child.

Ha Hee Ra as Kim Sun Young

Ha Hae Ra ni berlakon dalam drama The President
Mak a.k.a kepada Kim Young Joo

Kim Hyun Joo as Kim Young Joo

Fit kenal Hyun Joo dalam drama Miss Kim Makes 1 Million
Anak a.k.a adik kepada Kim Sun Young

Ahn Seo Hyun as Park Da Byul

Adik kecik comel ni berlakon dalam Dream high kalau tak silap jadi adik Suzy dari Miss A
Memang suka tengok dia berlakon
Anak kepada Kim Young Joo


Kim Jeong Hoon as Lee Je Ha

Kim Jeong Hoon Fit kenal masa tengok Princess Hour/ Goong dia jadi Prince Yul
Dalam drama DM dia jadi doktor dan secret admire kepada Kim Young Joo

Shin Hyun Joon as Choi Go Man


Kim Tae Woo as Park Jung Do

Suami yang tak guna kepada Kim Young Joo

Yoo In Young as Oh Chae Rin


Gong Hyun Joo as Han Soo In

Bekas kekasih Lee Jae Ha

Park Hyung Sik as Oh Soo Hyun

Selalu tolong Park Da Byul

Fit sangat suka lagu dalam drama ni jom dengar dan download klik sini ok Part 1 Part 2 Part3

Bye

p/s:Jangan terkejut sebab entri ni sebenarnya ditaip semalam tapi pagi ni baru sempat publish.Fit masih waras lagi..hehe

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...