Tuesday, 3 July 2012

Dong Yi :)

Assalamualaikum,

Hai semua,dah lama jugak Fit tak update blog.Nak dikatakan Fit ni sibuk tidak juga tapi sibuk layan drama korea.Memang rasa macam tak boleh  nak berhenti sebab drama tu sangat awesome :)

Drama Dong Yi ni drama thaun 2010 tapi baru sekarang Fit sempat tengok.Walaupun tengok lambat tapi drama ni memang super duper best macam Dae Jang Geum.Fit memang suka tengok drama korea yang background zaman Joseon terutamanya genre sejarah.Fit suka tengok pelakon pakai pakaian tradsional korea.

Fit rasa semuanya mesti dah tengok kan drama Dong Yi sebab dekat tv biasa pun dah tayang.Jadi tak perlulah Fit nak cerita banyak.Jom kita tengok pelakon dia dulu.Drama ni Fit tengok dekat crazydrama.net.










Sedih jugak time queen In Hyeon ni meninggal




Comel je Prince Yeon ing ni.Sekraang Dia berlakon dalam drama Time Slip Dr.Jin jadi Myung Bok





lagu ni best je dengar sebab Jang Na Ra yang nyanyi






Ok baru je hais tengok drama ni tapi dah rasa rindu sebab tu sekarang tengah layan drama Yi San.Yi San ni cucu kepada Dong Yi

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...